torsdag den 19. april 2012

Elsebeth Egholms ny roman - De døde sjæles nat


Ny roman af Elsebeth Egholm ”De døde sjæles nat” udkommer den 26 April 2012. Igen for anden gang er det Dictes søn Peter Boutrup der er hovedperson. Ham mødte vi for første gang i ”Tre hundes nat”en krimiroman fra 2011.


”De døde sjæles nat” har flere af personerne med fra ”Tre hundes nat” det er blandt andet Politimanden Mark Bille Hansen, og den professionelle dykker Kir Røjel, de skulle efter sigende blive involveret i en kompliceret sag om henrettelser af unge mennesker, og en forsvinden af en dreng, Magnus som er hans døde barndomsvenindes bror.

”De døde sjæles nat” er en krimithriller. Fortællingen begynder den 31 Oktober – på de døde sjæles nat. Peter Boutrup er på kirkegården for at besøge sin barndomsvenindes Mys grav, hvor han bliver opsøgt af barndomsvenindens mor, hun vil have ham til at finde sin søn altså Magnus som er forsvundet. Efterfølgende begynder der at ske mystiske hændelser omkring Peter Boutrup.


”Tre hundes nat” er en bog jeg kun kan anbefale at man læser. Det var den bog der fangede min opmærksomhed omkring Elsebeth Egholm. Så jeg har absolut set frem til endnu en krimi om Peter Boutrup, så skal ud at investere i ”De Døde Sjæles Nat” på torsdag den 26 April 2012 hvor den jo så langt om længe udkommer. Glæder mig som et lille barn til at få fingrene i den.


Venligst JKKN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar